Denk aan een gigantisch kasteel omringd met 100 jaar oude eiken. Denk aan een kasteelheer in Frans barok die eigenlijk te groot is voor het dorpje Pierry, misschien wel te groot voor Frankrijk. Zie hier de grandeur van de champagne van Paul Gobillard. De rijke historie van dit huis heeft voor een geweldige champagne gezorgd. Tegenwoordig is het huis eigendom van het veel grote Thienot en is Paul zelf met pensioen. Hij is nog wel aanwezig op zijn eigen chateau en vertelt aan wie het maar wilt horen over de rijke historie van het gebied. Hij is tevens een zeer gerespecteerd champagne maker in de regio, een van de beste vertellen andere boeren ons. De druiven die worden gebruikt mogen allemaal het predicaat Grand Cru of Premier Cru voeren.

De champagne van Paul Gobillard wordt eigenlijk alleen verkocht in Frankrijk. Bij hoge uitzondering mag Daarom Champagne ook de champagne van Paul Gobillard in Nederland verkopen. En daar zijn wij best trots op.

De Paul Gobillard Carte d’Or Reserve is een champagne bestaande uit een assemblage van Pinot Noirs en Pinot Meunier (90%, Premier Cru) en Chardonnay (10%, Grand Cru). De champagne is delicaat, zacht en vol van smaak. De flessen hebben 4-5 jaar gerijpt alvorens deze in de verkoop gaan. De wijn wordt geblend door een van  de beste master blenders van Champagne. Een zachte bubbel, fris met tonen van groen fruit en citrus.

De Brut Rosé  is een fantastische rosé die gewoon klopt. Een blend van Pinot Noir (premier cru), Pinot Meunier (premier cru) en Chardonnay (grand cru). Zeer zachte bubbel, complex en tegelijkertijd compleet met een ronde body. De fles heeft 3.5 jaar gerijpt op fles. De smaak is fruitig en bloemig. Als je het ons zou vragen, is dit de rosé die niet alleen hoort bij de zon van de zomer, maar ook bij een heerlijk dessert van rood fruit.

Bestellen kan hier.

No products in the cart.