Op een culinaire reis door Frankrijk zijn wij gestrand in een klein dorpje genaamd Moussy in het hart van de Champagne streek. We maakten al snel kennis met Michel Lenique en Paul Gobillard, twee zeer gerespecteerde Franse champagneboeren. Het waren Michel en Paul die ons de geheimen van de streek vertelden en de sublieme wijn lieten ervaren. De champagne was niet alleen van betere kwaliteit, maar ook nog eens een stuk goedkoper rechtstreeks van de kleine Franse Boer. Hier moesten meer mensen van weten….Daarom Champagne.

Sindsdien gaan wij regelmatig naar Champagne, op zoek naar de beste kwaliteit champagne van de kleine Franse boer. Daarom niet alleen goedkoper, maar daarom ook een stuk lekkerder dan de grote bekende champagnemerken waar meer dan de helft van de prijs van de champagne wordt gebruikt voor marketing doeleinden.

Wij vinden altijd wel een gelegenheid in het leven om te vieren. En wanneer je dit moment viert, doe dit dan met champagne. Maar dan wel met een betaalbare fles van de hoogste kwaliteit. En terwijl jij zoekt naar het volgende moment om iets te vieren, hebben wij al de beste champagne gevonden die bij dit moment hoort.

Daarom champagne. Er valt altijd iets te vieren!

Wil je op de hoogte blijven van onze champagneproeverijen, trips naar Champagne en onze (nieuwe) champagnes? Meld je dan aan via info@daaromchampagne.nl voor onze nieuwsbrief.

Santé,
Vincent en Sebas

Voor vragen: info@daaromchampagne.nl

Volg ons op Facebook

Onze gegevens vind je onderaan de website. Wij hebben geen fysiek verkoopadres.

No products in the cart.